Hagemøbler omegn Stavanger og Sandnes

I vårt hagesenter like utenfor Stavanger og Sandnes,
har vi over 600 m2 utstilling av alle typer hagemøbler…

Hagemøbler

Ca. 95% av alle utstilte hagemøbler i butikken er lagervare på lokalt lager hos oss, kjøp i dag å ta med hjem!

Vi har muligens det største utvalget av hagemøbler i Stavanger og Sandnes.

I vårt lokale vil du finne enda større utvalg en det som er presentert i Hageland sin nasjonale katalog. Vi leverer billige hagemøbler som hagebenk, sofagrupper, spisegrupper, solstoler, bord.

Forhandler av Brafab og Noah Garden hagemøbler

Vi forhandler møbler fra Brafab og Noah Garden med flere.

Vi tar forbehold om utsolgte produkter fra bildene på nettsiden, og at noen av kombinasjonene er med for å vise stol eller bord, og ikke akkurat den kombinasjonen.

Hagemøblene leveres i aluminium, rotting, kunstrotting, teak.

Våre kunder som kjøper hagemøbler sier: Distriktets største utvalg av hagemøbler!

Bildene gir en liten forsmak på hva vi har i utvalget. 

Det kan være flere varianter i butikken og vi er fleksible med å komponere egne løsninger der hvor det er mulig å gjøre. Hagesenteret vårt ligger på Tananger, ikke langt fra Stavanger og Sandnes.

SOFA & SPISEGRUPPER

Ta turen innom å prøvesitt våre mange varianter av sofa og spisegrupper, hagebenker og solstoler. Se på parasoller, solsegl, solskjerming, utendørs rullegardiner, paviljonger, utendørs tepper, møbeltrekk og tilhørende utstyr.

Spør gjerne betjeningen om hvilke alternative farger som finnes på møblene, da vi har flere varianter på lager en utstillingen har plass til.

KOMBINERE MED TILLEGGSPRODUKTER

Mange av hagemøblene kan du også kombinere med tilleggsprodukter og eller du kan kombinere andre løsninger enn det som er utstilt. Vi er veldig fleksible for at du skal finne den beste løsningen som passer for deg. 

Vi har de aller fleste utstilte hagemøbler på eget internt lager, det vil si at du kan velge deg en gruppe, kjøpe og ta med hjem samme dag. Ta med tilhenger eller lån en av oss. Skulle du trenge hjemkjøring, ordner vi dette etter nærmere avtale. Er du heldig finner du også hagemøbler på salg.